HTML

Napi szórejtvény

Új nap, új rejtvény. Játék a szavakkal: néha fél percre, néha elvitelre egész napos kivitelben.

Olvasd el a szabályokat!

Küldj rejtvényt: napiszorejtveny@gmail.com

Kommentelj!

rajongj a fácsén!

I. Szórejtvénybajnokság - igény szerint

2010.05.19. 12:00 :: szilibaba

 

 

Kedves Rejtvényfejtők!

Az alábbi kezdeményezésünk - önnön magunk népszerűsítésén túl - azt a célt szolgálja, hogy némi örömöt csempésszen mindannyiunk vizsgaidőszakába - kinek nem inge... :(

Egy játékra invitálunk hát Titeket! A játék lényege természetesen éppúgy különböző szórejtvények megfejtése, mint bármelyik hétköznapon vagy hétvégén. A dolog különlegessége tulajdonképpen csak az alkalomszerűségében rejlik... nameg az értékes tárgynyereményben! De ne szaladjunk ennyire előre... lássuk a szabályokat:

Egy előre meghatározott időben felteszünk 5, azaz öt darab rejtvényt. Természetesen vadonat új rejtvényeket, nem olyanokat, amiket Tőletek kaptunk, vagy amiket bármelyikőtök is imerhetett korábbról.

A rejtvények megjelenésének időpontjától letiltjuk a kommentezés lehetőségét, hogy senki ne ronthasa el mások játékát a megoldás felküldésével.

A megfejtéseket ímélben várjuk, a napiszorejtveny@gmail.com ímélcímre! A győztes az lesz, aki mind az 5 rejtvény helyes (ami az általunk kigondolton kívül egyéb elfogadható megoldást is jelent) megfejtését tartalmazó íméljét a leghamarabb juttatja el hozzánk.

Az első három hibátlan megfejtéseket tartalmazó ímél megérkezése után leállítjuk a játékot és eredményt is hirdetünk! (Aki nem szeretne saját nevével szerepelni a nyertesek listáján, az lesz szíves ezt jelezni ;o) A nyertessel haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot és megbeszéljük vele a nyeremény átadásának mikéntjét...

Nos, hogy tetszik az ötlet?

Jelen topik igényfelmérés is! Arra vagyunk kíváncsiak, hogy

a) mikor érnétek rá legtöbben rejtvényeket fejteni (leginkább: milyen napszakban, hétköznap vagy hétvégén...) és hogy

b) győzelmetek esetén milyen tárgynyereményt fogadnátok szívesen (természetesen bármit lehet írni, arra viszont ne számítsatok, hogy 3.000 HUF-nál többet fogunk költeni a dologra, így érdemes talán ennek a keretösszegnek megfelelő tárgynyereményekben gondolkodni ;o)

Minden egyéb ötletre, kezdeményezésre nyitottak vagyunk!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napiszorejtveny.blog.hu/api/trackback/id/tr712011638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamika 2010.05.20. 09:31:24

Sziasztok!

a.) vizsgaidőszak van, ergo bármikor! :D

b.) CSOKI!!!

Sulyok Kata 2010.05.20. 19:48:05

Alapjáraton imádnám az ötletet, ha lehet, szerda után tudnám értékelni a mókát...
egy pár napig, majd azután ismét nem.

Szóval ne alkalmazkodjatok hozzám, mert én magam sem tudom megmondani, mi lenne a jó.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉssss
Finom, száraz vörös bort szeretnék :)

Melimeli 2010.05.22. 14:55:33

vdominika bejegyzésének a.) pontját mintha csak gondolataimban olvasva írta volna.
Ellenben az ajándékötletre Kata érzett rá jobban:-)
süti beállítások módosítása