HTML

Napi szórejtvény

Új nap, új rejtvény. Játék a szavakkal: néha fél percre, néha elvitelre egész napos kivitelben.

Olvasd el a szabályokat!

Küldj rejtvényt: napiszorejtveny@gmail.com

Kommentelj!

rajongj a fácsén!

I. szórejtvényfejtő bajnokság! - Szolgálati közlemény

2010.05.29. 08:56 :: AMáDé

 

 

Kedves rajongóink, rejtvényfejtő és -kiagyaló népség!

Nem csak hitegetünk benneteket - épp egy hét múlva, tehát jövő szombaton, június 5-én nagyon megrendezzük az első szórejtvényfejtő bajnokságot!

Most az egyszer tényleg megéri a tovább gombra kattintani! :)

 

A szabályok

Az esélyegyenlőség jegyében pontban déli 12 órakor megjelennek a blogon a Feladványok. A bajnokságon 5 rejtvényt kell megoldanotok, olyat, ami eddig még nem szerepelt sehol, mi találtuk ki, és páncélszobánk mélye rejti azóta is. Nyilván az nyer, aki hamarabb küldi el e-mailben - a napiszorejtveny@gmail.com-ra - az 5 helyes megfejtést, aminek nem feltétlenül kell azonosnak lenni a mi általunk kigondoltakkal, ellenben szabályosnak igen. (Az első három helyes megfejtés beérkezéséig a blogon nem lehet kommentelni!)

A nyeremények

Hát hiszen ki látott már bajnokságot nyeremény nélkül? A leggyorsabb rejtvényfejtő választhat a kirakatból Fruit of the loom-pólókat kicsiknek és nagyoknak, laskaszűrőt, tepsiszettet, rakétaporszívót, és Mezőbank-utalványt finom bort és csokit kap, a Közösség elismerésén, nagyrabecsülésén és hódolatán kívül, ami ugye a legnagyobb ajándék.

Van (addigra lesz) 72 rejvénnyi gyakorlási lehetőségetek, tehát: eddzetek kitartóan!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napiszorejtveny.blog.hu/api/trackback/id/tr792039666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása