HTML

Napi szórejtvény

Új nap, új rejtvény. Játék a szavakkal: néha fél percre, néha elvitelre egész napos kivitelben.

Olvasd el a szabályokat!

Küldj rejtvényt: napiszorejtveny@gmail.com

Kommentelj!

rajongj a fácsén!

I. Szórejtvényfejtő bajnokság - UPDATE

2010.06.05. 12:00 :: szilibaba

 

 

Íme az 5 feladvány! Ismétlés gyanánt: kommentelni most nem lehet, azzal megvárjuk az első három helyes megfejtés beérkezését a napiszorejtveny@gmail.com-ra. Sok sikert!

szél___gáz

láb___könyök

világ___termék

szülő___mag

ló___derék

 

Óra indul! :)

 

 ÁPDÉT: Mivel a nyerteseink megvannak, mostantól szabadon lehet kommentelni - várjuk is, hogy elmondjátok a véleményeteket, megvitassátok a feladványokat! A délután folyamán lesz egy összefoglaló post, a nyerteseket pedig értesítjük! Köszönjük a részvételt Nektek!

 

 

 

 

 

 

 

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napiszorejtveny.blog.hu/api/trackback/id/tr622046477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ptp989 2010.06.05. 13:50:36

nekem tetszett :) - bár egy kicsit meglepett, hogy viszonylag sokáig kellett várni a dobogósokra (a "magyarázatokra" kíváncsi lennék;)

ami feladványok illeti: korrekt, vegyes nehézségű (3 könnyű, 1 közepes, 1 gondolkodós; valamint 2 esetében utólag több megoldásos)
süti beállítások módosítása